Over ons

OVER ONS

Wij zijn Marc Goris & Nick Van Looy, een team met 30 jaar ervaring in diverse installatie activiteiten.Je kan bij ons terecht voor je nieuwbouwinstallatie en/of renovatie van elektriciteit, domotica, alarm, camerabewaking, netwerken, parlofonie, videofonie en toegangscontrole. Doe-het-zelvers en installateurs worden begeleid van A tot Z.


Voor onze domotica B-Logicx geven wij gratis gepersonaliseerde opleidingen zodat je jouw systeem zelf kan programmeren en instellen naar jouw eigen behoeftes. Je bepaalt zelf wanneer je beroep willen doen op onze techniekers.


Wij hebben ook een kastenbouw afdeling voor het maken van jullie domotica- of elektriciteitskast zodat je deze eenvoudig kan plaatsen in jouw woning met de duidelijke schema’s voor het aansluiten van jouw bekabeling.


Ook naar beveiliging heb je de keuze tussen het zelf plaatsen van de leidingen en toestellen waarna wij de installatie komen programmeren en in dienst stellen of je kan alles aan ons overlaten.

VRAAG HIER JE GRATIS OFFERTE AAN


De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je vrijblijvend samenzitten voor een kennismakingsgesprek of een offerte? Stuur ons dan snel een mailtje.